در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام پدرم ازکارافتاده است وفوت کرده است وبعداین مطلب من هشت سال بیمه تامین اجتماعی ازشرکت دارم, حالااخراجم ازشرکت, می خواستم ببینم می توانم از دفترچه بابام استفاده کنم وخودم هم بیمه ام رادادمه بدم و بازنشسته شوم

اگرنه,,بیمه اختیاری بهتره یاخانه داری یامشاغل ازاد,یا,,,کدومش هنگام بازنشستگی پولش بیشتره,,,ممنونم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه فرزند پسر باشید تا18سالگی میتوانید تحت کفالت پدر باشید اما دختر تا زمانیکه ازدواج نکرده باشد یا شاغل نباشد میتواند تحت کفالت پدر باشد اما در مورد انتخاب بیمه هرکدام شرایط ومزایای خاصی دارند خویش فرما بانرخ 12و14و18درصد میباشد اما اختیاری 26%میباشد و روش محاسبه حقوق بازنشستگی در این بیمه ها تقریبا یکی است