در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
آیا ثبت نام در شرکتهای بازاریابی شبکه ای بیمه کارگری را قطع میکند؟درصورتیکه هنوز فعالیت کارگری نیز روزانه انجام میدهم؟درصورتیکه شرکتهای بازاریابی شبکه ای بیمه ای نمیکنند
1 پاسخ
قبل توسط (133,610 امتیاز)
ثبت نام در شرکت دیگه ای لزوما بیمه شما را قطع نمی کند. بهتر است از واحد امور اداری خودتون بپرسد آیا بیمه تامین اجتماعی برای شما رد می شود یا خیر