در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام،بیماری صعب العلاج دارم چند وقته بیمه کارگری ثبت نام کردم ولی سهمیه شهر ما (ارومیه)هنوز نیامده ،من نیز قادر به پرداخت بیمه اختیاری ندارم هزینه های درمان ،اجاره خانه،...خواهش میکنم به سوال من رسیدگی کنید
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
معمولا سهمیه کل کشور در مقاطعی از سال اعلام می گردد، هر سال یکبار یا هر یک ونیم سال یکبار

به نظرم در حال حاضر برای کاهش هزینه های از دفترچه بیمه سلامت استفاده کنید