در سوابق بیمه توسط
با سلام من تو شرکت مهندسین مشاور حدود یک سال هست که کار میکنم شغلم هم طراح ومکس کار هستم اما تو بیمه ایی برام رد میشه کارگری برا تامین اجتماعی هستش از اونجایی هم که قصد مهاجرت به کانادا رو دارم این عنوان شغلی کارگری که تو بیمه برام رد میشه با خود شغلم مغایرت خواهد داشت و برام مشکلی پیش نمیاد برای سابقه کاریم؟یا باید بیمه حتما بیمه  اجباری تامین اجتماعی با عنوان اصلی شغلیم یعنی طراح باشه ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام عنوان شغلی باید با شغلی که در حال انجام آن هستید مطابقت کند

در صورتی که این گونه نیست می توانی به واحد بازرسی تامین اجتماعی شعبه مربوطه مراجعه نمایی