در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
باسلام بنده راننده حمل مسافر برون شهری میباشم .به علت عمل جراحی استوتومی به مدت 67روز از دکترم طول درمان استراحت در منزل دریافت نمودم خواستم نحوه محاسبه طول درمان خود و میزان آن را بدانم .ممنون از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در صورتی که بیمه شما از نوع بیمه رانندگان برون شهری می باشد بر اساس قانون نمی توانید از استراحت پزشکی استفاده نمایید ولی اگر در قرارداد بیمه تامین اجتماعی پوشش ازکارافتادگی را انتخاب کرده باشید می توانید از ازکارافتادگی جزیی استفاده نمایید و مستمری ازکارافتادگی به صورت مدت دار استفاده نمایید

ولی اگر شما کارفرما دارید و از طریق لیست بیمه برای شما بیمه رد می شود می توانید از استراحت پزشکی استفاده نمایید

  • غرامت دستمزد ایام بیماری بیمه شده متاهل و یا بیمه شده ای که پدر و مادرش تحت تکفل او هستند، بر مبنای ۳/۴ (سه چهارمآخرین مزد یا حقوق روزانه وی محاسبه می شود.

اطلاعات بیشتر در :

شرایط استفاده از استراحت پزشکی در بیمه تامین اجتماعی

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟