در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باسلام

اگر بیمه شده تامین اجتماعی بر اثر حادثه ای مصدوم شود و با نظر پزشک معالج،و با تایید  شورای پزشکی سازمان، همچنین با دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری بمدت 9 ماه به استراحت پزشکی مشغول شود. و بعد از سپری شدن این مدت، پزشک معالج اعلام کند که  که آن شخص از کارافتاده شده است. سئوال من اینست که:

در این حالت سازمان زمان ازکارافتادگی را لحظه وقوع حادثه قرار خواهد داد یا پایان طول درمان(پایان استراحت پزشکی)؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
شما از غرامت دستمزد استفاده کردید یعنی تا 9ماه استراحت پزشکی داشتید وپول این مدت رو گرفتید واز روز تایید کردن کمیسیون پزشکی مبنی بر کارافتادگی از همان روز محاسبه میکنند