در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (180 امتیاز)
با سلام وعرض ادب مجدد

با تشکر از لطف شما در راهنمایی بنده

در خصوص  ادامه سئوال قبلی که در ذیل این سئوال مجدداً ارسال می کنم سئوال دیگر من اینه که بالاخره تاریخ از کارافتادگی، پایان طول درمان و استراحت پزشکی است یا به اینها ربطی ندارد ودر هر حال لحظه وقوع حادثه، ملاک و تاریخ از کار افتادگی از طرف سازمان محسوب می شود؟با اینکه طول درمان 2سال هم طول کشیده باشد؟آیا راهی به نظرتان میرسه که با اوصافی که در متن این سئوال و سئوال قبلی که در ذیل این سئوال دوباره  آورده ام، مستمری ازکارافتادگی برای برادرم برقرار بشه؟چون مطابق دادنامه شماره61/77وشماره79/85 هیئت عمومی دیوان سازمان حق تعیین تاریخ ازکارافتادگی را ندارد.و همچنین مطابق دستور اداری سازمان، زمان تشدید بیماری ملاک تاریخ ازکارافتاگی است.نظر شما چیست؟ لطفاً بنده را راهنمایی فرمایید.ممنون از لطف شما

(برادر من که حدود هشت ماه و نیم در سازمان تامین اجتماعی سابقه پرداخت حق بیمه داشت در مورخه 05/01/1386 در خارج ازشهر بر اثر عدم کنترل موتور سیکلت دچار حادثه شد وبه صلاحدید پزشک معالج، مدت 6ماه یعنی تا پایان مهرماه 1386به استراحت پزشکی مشغول شد و طی این مدت از غرامت دستمزد بیماری استفاده کرده و چون این مدت(پرداخت غرامت دستمزد)جزو سابقه در سازمان محسوب می شود لذا تا پایان استراحت پزشکی سابقه ایشان در سازمان به 16ماه افزایش یافت. پزشک معالج در پایان مهرماه اعلام کرد که از نظر من ایشان از این تاریخ(پایان مهرماه) ازکار افتاده کلی می باشد، لذا جهت برقرای مستمری ازکارافتادگی از طریق سازمان تامین اجتماعی اقدام نمایید. ایشان جهت برقراری مستمری ازکارافتادگی به سازمان مراجعه کرد ولی در مقابل مسئولان سازمان اعلام کردند درسته که ایشان با احتساب ایام بیماری، 16 ماه سابقه در سازمان دارد ولی چون ایشان زمان وقوع حادثه هشت ماه و نیم سابقه داشته لذا حائز شرایط ماده 75 قانون تامین اجتماعی جهت برقراری مستمری ازکارافتادگی نیست.بنابرین گواهی پزشک معالج برای ما ملاک نیست لذا طی این ده سال گذشته از معرفی ایشان به کمیسیون پزشکی خوداری می کنند.با اینکه در ماده62 قانون تامین اجتماعی به صرحت اعلام کرده که پرداخت غرامت دستمزد تا زمانی که بیمه شده از نظر سازمان ازکارافتاده کلی نشده باشد ادامه خواهد داشت حال سئوال من اینست که اگر به نظر شما من از لحظه وقوع حادثه ازکارافتاده شده بودم چرا بر خلاف ماده 62 به مدت 6ماه به من غرامت دستمزد دادید؟

حال سئوال من اینه که مسئولان سازمان می توانند خود سرانه و بر خلاف گواهی پزشک معالج و  بدون معرفی بنده به کمیسیون پزشکی، جهت شانه خالی کردن از انجام تعهدات خود، تاریخ وقوع حادثه را زمان ازکارافتادگی بنده تعیین کنند؟

در این صورت چون ایشان هشت ماه ونیم سابقه پرداخت بیمه دارد عملا نمی تواند از مستمری ازکارافتادگی بهره مند شود.به نظر شما ایشان چکار می توا‌ند انجام دهد؟ حرف پزشک معالج حقه یا حرف مسئولان سازمان؟

با این اوصاف، امیدی به برقراری مستمری ازکارافتادگی بعد از 10 سال وجود دارد؟

بعضی ها می گویند در دیوان طرح شکایت کند. نظر شما چیست؟ممنون از لطف شما)
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام دوست عزیز برای ارجاع دادن به کمیسیون پزشکی باید شرط ماده 75رو داشته باشید که به این شکل میباشد:از تاریخ شروع بیماری تا یکسال قبل سه ماه سابقه ومجدد از تاریخ شروع بیماری تا ده سال قبل یکسال سابقه باید داشته باشید برادر شما در روز وقوع حادثه شرایط ماده 75رو نداشته پس نمیتواند که ایشان را به کمیسیون ارجاع داد اما اگر حادثه ایشان بر اثر ناشی از کار میبود با یک روز سابقه هم میتوانست به کمیسیون برود واستراحت پزشکی بعد از حادثه بوده ودر شرایط ماده 75نمیگنجد پس نظر تامین اجتماعی درست بوده وخلاف عمل نکرده