دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در سایر توسط
برای پسری که بالای بیست ودوسال است ومدت بیمه عادی او تمام شده وپدرش بازنشته آموزش وپرورش است وباید داروی گران قیمت استفاده کند چه بیمه ای را پیشنهاد میکنید
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)

با سلام

بیمه های اجتماعی مثل تامین اجتماعی در این موارد بهترند . چون هر چند همه هزینه ها را پوشش نمی دهند ولی تا حدی آن را کاهش می دهند . بیمه های مکمل درمان با توجه به معاینات اولیه در این زمینه بعضا هزینه بالایی برای شما دارند و البته می دانید که عموما به صورت گروهی برقرار می شوند .

با تشکر