در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
با سلام
من 27سالمه و بیکارم.2.
میخاستم خودمو بیمه تامین اجتماعی اختیاری کنم بعد به فکر زد که به جای این برم یه بیمه عمر که امکان بازنشستگی و پرداخت مستمری مثلا بعد از10-15سال داشته باشه و بیمه تکمیلی که بصورت انفرادی باشه و ویزیت و دارو و همه چیز رو قبول کنه اوکی کنم.یه بیمه سلامت هم میگیرم به عنوان بیمه پایه.
الان کدوم بیمه هم معتبره و هم این شرایط رو داره؟
یعنی
امکان بازنشستگی بعد از10-15سال و پرداخت مستمری
امکان بیمه تکمیلی درمانی از جمله ویزیت و دارو و آزمایش و کلیه موارد بازم بیمه تکمیلی البته بصورت انفرادی
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز همه بیمه های عمر امکان بازنشستگی بعد از 10 سال رو دارند و مبلغ مستمری بستگی به میزان حق بیمه پرداختی شما و اندوخته ی شما بعد از این مدت خواهد داشت.

همه ی شرکت های بیمه ی ثبت شده در سایت بیمه مرکزی معتبر و قابل اتکا هستند.

برای تکمیلی انفرادی خودتون هم میتونین از طریق شرکت SOS و یا بیمه ملت استفاده کنین.