در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

من بیمه سلامت رو دارم و میخوام که بیمه تکمیلی انفرادی رو هم داشته باشم و شرایط رو میخواستم بدونم
فقط اگه امکان داره هر چه سریعتر جواب بدید برام مهمه که هر چه سریعتر بیمه رو انجام بدم هزینه پرداخت ماهانه داره یا سالیانه و مدت زمان انتظار برای زایمان چقدر هست و اینکه برای ثبت نام بیمه تکمیلی انفرادی آیا آزمایش هم بدیم
2 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود
شما با داشتن بیمه پایه سلامت نیز میتوانید درمان تکمیلی خانواده ملت را خریداری کنید
حق بیمه سالیانه محاسبه و دریافت میشود ولی میتوانید در چند قسط نیز حق بیمه را پرداخت نمایید
دوره انتظار برای زایمان به شرط و شروطی نه ماه محاسبه میگردد
و در این بیمه تمامی هزینه های پاراکلینیکی از جمله سونو و نوار قلب و عصب و عظله و ماموگرافی و حتی غربالگری زایمان نیز پرداخت میشود