در سایر توسط
سلام. خسته نباشید.
میخواستم بدونم برای افرادی که شغل آزاد دارند(شرکت دارند یا مغازه) برای پوشش هزینه های درمان و همچنین بیمه عمر و بازنشستگی چه بیمه های موجود هست؟هزینشون چقدره و نحوه پرداخت هزینه به چه صورت هست؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

برای پوشش گرفتن در بخش درمان به ۲ صورت میتوانید عمل نمایید:

۱- اگر عضو اتحادیه ای هستین،معمولا اتحادیه ها با شرکت های بیمه قرارداد دارند و اعضا رو تحت پوشش قرار میدن.

۲- در صورتیکه از طریق اتحادیه و راههای دیگر نتوانید عضو بیمه تکمیلی بشین،می تونین بصورت خانوادگی با شرکت کمک رسان ایران(SOS) که بنده نماینده آن می باشم،پس از پرداخت هزینه های عضویت و چکاپ برای افراد بالای ۱۸ سال خانواده(بشرط اینکه سن هیچیک از اعضا از ۶۰ سال تجاوز نکرده باشد) تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار بگیرین.

در صورت نیاز به بیمه عمر نیز با توجه باینکه در حال حاضر بیمه پاسارگاد،بهترین،کامل ترین و جامع ترین پوشش های بیمه در بخش بیمه های زندگی(عمر) را میدهد،می توانید باز هم از طریق بنده که نماینده فروش بیمه های این شرکت نیز می باشم،نسبت به خرید آن اقدام نمایید.

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر میتوانید همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ سوالات خود را به رایگان مطرح،و پاسخ آن را دریافت نمایید.

داشتن یک مشاور خوب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.