در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام.
احتراما خواهشمندم مبلغ حقوق بازنشسگی بیمه اخنیاری سال 95 با حق بیمه 18 درصد را در شرایطی که بیمه شده 30 سال کامل این حق بیمه را پرداخت نماید اعلام فرمایید.
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام برای محاسبه حقوق بازنشستگی علاوه برسابقه میزان حقوق مبنا در قرارداد شما با تامین اجتماعی نیز تاثیر دارد

در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کندبرای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آیدبه این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد.

اطلاعات تکمیلی در :

 شرایط بازنشستگی