در پرداخت حق بیمه توسط
27 سال سابقه کار در دستگاه دولت دارم حالا میخواهم بازخرید کنم سئوال حال میخواهم 3ساله اخر سابقه ام را خویش فرما حق بیمه پرداخت کنم آیا حق بیمه من نسبت به آخرین حکم استخدامی محاسبه میشود و  حق بیمه خویش فرما ادامه پیدا میکند.
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام چنانچه متقاضی بیمه مشاغل آزاد دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به مدت ۳۶۰روز ویا بیشتر نزد سازمان تأمین اجتماعی باشد، میانگین مبنای پرداخت حق بیمه وی در آخرین ۳۶۰ روز به عنوان مبنای پرداخت حق بیمه، ملاک عمل قرار می گیرد.