دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

همسر بنده درحال پرداخت بیمه اختیاری با نرخ 26 درصد می باشد. با توجه به اینکه بنده شاغل در یک سازمان دولتی می باشم. آیا میتوانم فقط بخش درمان(دفترچه بیمه درمانی ) همسرم را خودم دریافت نمایم و همسرم فقط بازنشستگی را پرداخت کند.؟(جدا سازی درمان از بازنشستگی)
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

برای بیمه اختیاری خیر، نمی شود. بیمه را قطع کنید و از نوع مشاغل آزاد بدون درمان قرارداد ببندید.