در دیه و بیمه خودرو توسط
بیمه نامه شخص ثالث خورو در اثر شستشو داخل لباس از بین رفته  .چگونه اقدام کنم . تخفیف من برایم چگونه میشود.با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام

جای هیچ گونه نگرانی نیست

اگر لاشه بیمه نامه در دستتان هست چه بهتر و در صورت عدم وجود لاشه به شرکت بیمه مربوطه مراجعه نمایید و بدانید در بیمه نامه های ثالث المثنی صادر نمیشود ولی یک برگ گواهی به شما میدهند که نشان میدهد  تمام تخفیفات بیمه نامه شما وجود دارد

ضمنا سریعا اقدام نمایید تا در هنگام مواجه با پلیس نیز به مشکل بر نخورید و گواهی ارایه شده مورد قبول پلیس نیز میباشد