در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام من راننده کامیونم ماشینم 2 ماه پیش افتاد تودره کلآ ماشینم ازبین رفت میخواستم ببینم بیمه شخص ثالث با1سال تخفیف چیزی بهم میده یانه
باتشکر
1 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز اگر در حادثه اسیب جرحی و بدنی دیده باشید از محل غرامت حوادث راننده میتوانید استفاده کنید. بیمه شخص ثالث به هیچ عنوان خسارت خودرو مقصر حادثه را پوشش نمی دهد. شما باید اقدام به خرید بیمه بدنه می کردید.