در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام، بنده از سال 1362 تا 1368 به مدت شش سال در نانوایی به عنوان شاطر کار کرده ام. حال برای بازنشستگی اقدام به سختی کار نمودم که تمام شش سال از طرف کمیته مشاغل سخت و زیان آور، به عنوان شاطر و گروه ب مورد تایید قرار گرفت. اما سازمان تامین اجتماعی فقط سه سال را تایید می نماید و عنوان می کند که سه سال مابقی را کارفرمایم، بنده را با عنوان کارگر ساده و خمیرگیر معرفی نموده است. حال تکلیف بنده چیست؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام شما باید از کارفرمای خود شکایت کنید که شغل شما رو اشتباه رد کرده و حق بیمه کمتری به تامین اجتماعی پرداخت کرده است

سازمان تامین اجتماعی متناسب با حق بیمه دریافت شده از شما می تواند به شما خدمت ارایه دهد