در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
کار فرما پول چهار درصد پرداخت نمی کند ومیگوید من اداره کار وتامین اجتماعی را خریدم و پارتی دارم و پرداخت نمی کنم من یک گارگر بیچاره باید چکار کنم راهنماییم کنید
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه مدارک کافی داشته باشید میتوانید از اداره کار محل مربوطه اقدام نمائید و در صورت کفایت مدارک ، بر اساس مدارک ارائه شده رای صادر می گردد.