در سختی کار و مشاغل سخت توسط

باسلام آقایی با داشتن 50 سال سن وبا احراز شرایط بازنشستگی با احتساب سنوات مشاغل سخت وزیان آور مجموعا سی سال حائز شرلیط بازنشستگیست

آیا چنانچه در حدود بیست واندی سال پیش که زمان شروع به کارشان بوده ودر اوایل کار با تعویض چند کارگاه ومحل اشتغال در فواصل آنها بیمه برایش رد نشده ووقفه بیمه ای داشته باشد اما از نظر مجموع سوابق بدون احتساب وقفه ها سابقه اش کامل باشد باز نشست میشود یا این وقفه های بین دو کار مشکل برایش ایجاد میکند؟

1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
شرط استفاده از مزایای قانون بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور 20 سال سابقه مستمر و متوالی و یا 25 سال متناوب می باشد .