در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام من در شرکتی کار میکنم که روزانه 800 کیلو چسب تولید می شود علاوه بر آن ماهی 120 تن هم سود پرک بارگیری میکنیم آیا به ما سختی کار تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام فهرست رسمی از مشاغل سخت وجود ندارد.هر بیمه شده جداگانه درخواست بررسی میدهد و برای هر بیمه شده متقاضی در کمیته مربوطه، بررسی صورت گرفته و در واقع به نوعی رای صادر می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟