در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام و خسته نباشید
بعلت عمل جراحی و بستری و حال ناخوشم بعد از عمل نتونستم حق بیمه ام رو واریز کنم {سه ماهه پاییز رو} و الان 6 روز از مهلت پرداختم گذشته . من بیمه هنرمندان هستم .
با مراجعه به تامین اجتماعی بهم گفتن باید از صندوق اعتباری هنر دوباره باید نامه بیارم و قرارداد جدید ببندم و الان استرس تمام وجودم رو گرفته نکنه تمدید نکنن.!!!!

 حدود 6 سال هست که بیمه هنرمندان هستم . سوال من و نگرانی من اینه که ایا میتونن قرار دادمن رو با این اوصاف لغو کنن؟ اونم بخاطر 6 روز تاخیر؟ اخه شرایط جسمی من هم خوب نبوده . تمام مدارک عمل جراحی و پاتولوژی و .... موجودمیباشد.
از پاسختون ممنون خواهم شد.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

البته 6 روز از اخرین مهلت شما دیر اقدام کردین و گرنه اگر از اخرین بیمه پردازی حساب کنیم ( اخر شهریور) می شود 3 ماه و 6 روز

موضوع اصلا به شعبه شما مربوط نمی باشد و بخشنامه سراسری بوده و نرم افزار تامین اجتماعی بر اساس آن طراحی گردیده است