در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام .کشاورز با چند سال سابقه بیمه بازنشسته میشود آیا سختی کار ربطی به بازنشستگی قبل از موعد بازنشستگی اش دارد
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که شغل شما سخت و زیان آور محسوب شود هر سال سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان آور، یک و نیم سال محاسبه خواهد شد.

در صورتی که مشمول قانون کار باشید (یعنی رابطه کارگر و کارفرمایی داشته باشید) می توانید برای بررسی سختی کار به اداره کار مراجعه نمایید

 در صورتیکه بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان هستید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

شرایط بازنشستگی در بیمه روستاییان چگونه است ؟

اگر بیمه تامین اجتماعی هستید به مقاله زیر مراجعه نمایید

شرایط بازنشستگی