در بازنشستگی و مستمری توسط
حداقل سابقه بیمه تامین اجتمایی برای زنان با سن 50 سال  برای بازنشستگی چقدر میباشد؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام  شرایط بازنشستگی برای زنان :
1-داشتن 45 سال سن و 30 سال سابقه
2-داشتن 55 سال سن و 10 سال سابقه یا بیشتر
3-داشتن 35 سال سابقه بدون شرط سنی

4-زنان بیمه شده مشمول قانون کار با ۲۰ سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه و ۴۲ سال سن با ۲۰ روز حقوق می توانند بازنشسته شوند.

 افرادی که دارای 20 سال سابقه متوالی یا 25 سال سابقه متناوب در مشاغل سخت وزیان آور می باشند می توانند تقاضای بازنشستگی خود را به ادارات کار محل ارائه نمایند.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی