در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و احترام,
درمورد قانون محاسبه حقوق بازنشتگی من در ابتدای سال. 94 ارتقا گروه شغلی و همچنین تغییر شیفت کاری 4 شیفت 8 ساعتی به سه 3 شیفت 12 ساعتی داشته که به دنبال آن حدود 70 ساعت اضافه کار اجباری در ماه داشته ام و با تعطیل کاری ها و همچنین جایگزین همکار میانگین 110 ساعت سالیانه داشته ام. ضمنا حق جذب نیز با اصافه شدن گروه شغلی هم بدنبال داشته است.
سؤال اینکه میانگین مأخذ سال 93 حدود 1600000 بوده وسال 94 حدود 3100000 وضعیت بازنشستگی من را گفتند بصورت 5 ساله محاسبه میشود. با این تفاسیر چه اقدامی میتوانم داشته باشم اگر حدود آذر ماه سابقه من با کار وسختی کار به 35 سال میرسد و محاسبه حقوق خودم را بتوانم با میانگین 2 سال داشته باشم.
2 پاسخ
توسط
سلام اگر در دوسال آخر خدمت افزایش حقوق غیر متعارف باشد و ناشی ازارتقاع شغلی نباشد طبق ماده 31 برنامه پنجم محاسبه مستمری بر مبنای میانگین 5سال خواهد بود مورد شما باید بررسی شود از ناحیه سازمان به نتیجه ای نمیرسید با شماره 66924595 تماس بگیرید
توسط
با سلام بر اساس قانون مبنای محاسبه مستمری میانگین دریافتی دوسال آخر است .اما اگر افزایش حقوق در دوسال آخر فاحش یا غیر متعارف باشد .برای جلوگیری از احتمال تبانی مبنای محاسبه به 5 سال آخر تغییر میکند . البته شما چنانچه دارای مدارک مستند مانند حکم کارگزینی افزایش رتبه یا سمت مدیریتی هستید می توانید با ارائه مدارک معتبر مبنا را به همان دو سال آخر برگردانید . چنانچه مشکل حل نشد موضوع را باید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید .