در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
بنده  حدود بیستو سه ساله بیمه ازاد میریزم اگر بیمه ام قطع شود یا نتونم بریزم نتیجه چه میشود
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در بیمه اختیاری بیمه تامین اجتماعی در صورتی که حق بیمه شما در تاریخ معین شده پرداخت نشود قرارداد فسخ می شود

سوابق پرداختی بیمه شما محفوظ است و در صورتی که به سن بازنشستگی برسید می توانید با 23 سال بازنشسته شوید

اطلاعات بیشتر در

شرایط بازنشستگی