در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
یه ساله حق بیمه واریز میکنم در شغله صافکاری  ماهی۱۴۴۷۵۰ تومان دیگه نمیخام بریزم از طریقی دیگر بیمه شم .میتوانم این کارو بکنم و میشود پولی که تا الان ریختم و پس بگیرم
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام بیمه تامین اجتماعی بازخرید ندارد و در صورت نپرداختن حق بیمه قرار داد شما با تامین اجتماعی لغو می شود ولی سوابق پرداختی بیمه برای شما محفوظ است