در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام نحوه درخواست کد کارگاهی در بیمه تامین اجتماعی چگونه است
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

به شعبه تامین اجتماعی محل شرکت برید به همراه مدارک مورد نیاز تا درخواست صدور کد کارگاه بدید. بعد از اینکه مدارک لازم تکمیل شد، بازرسی از محل کار صورت میگیره و کد کارگاه داده میشه

برای مدارک لازم به لینک زیر مراجعه کنید

مدارک لازم برای دریافت کد کارگاه برای سازمان بیمه تامین اجتماعی