در لیست بیمه توسط (110 امتیاز)
درصورت نداشتن جواز کسب ( گواهنامه فنی حرفه ای داریم ) و مکان فعالیت تجاری نباشد.  که باید از بیمه تامین اجتمایی محروم باشیم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه به منازل مسکونی نمی توان کارگاه اطلاق نمود واز طرفی ورود به منازل جهت بازرسی واحراز صحت وسقم اشتغال افراد ممنوع میباشد وهمچنین نمیتوان ماده 37قانون را در مورد منازل رعایت نمود لذا مجوزی جهت شمول کارگران شاغل در فعالیتهای صنفی مستقر در منازل وجود نداشته وشعبات بیمه ای از دریافت لیست وحق بیمه افرادی که درمنازل ومحیطهای مسکونی فعالیت مینمایند خوداری واز انجام بازرسی از آنها نیز اکیدا خوداری مینمایند