در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
با سلام

من کارگر نجاری هستم. و تا الان تحت پوشش هیچ بیمه ای نبوده ام و در کارگاه نجاری فردی که بازنشسته اموزش و پرورش است و تحت پوشش خدمات بیمه درمانی میباشد، مشغول کارم.
گفته میشود که یک بازنشسته میتواند بعد از عضویت در صنف درودگران به عنوان کارفرما ، کارگر خود را بیمه کند.
چطور میتوانم ایشان را کارفرمای خود قرار دهم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بازنشسته بودن یا نبودن کارفرما تاثیری در بیمه کردن کارگران ندارد و کارفرما باید کارگران خود را بر اساس قانون بیمه نمایید

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار