در لیست بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام من ميخوام كد كارگاه براى شركتم بگيرم تازه تاسيس هست مدير عاملم و عضو هيات مديره و برا خودم طبق قانون كار حقوق برميدارم ولى فعلا پرسنلى ندارم پرونده تشكيل دادم براى بازرسى دفتر شركت ميان آيا تاييد ميكنن؟

لطفا راهنمايى كنيد
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام جهت گرفتن کد بایستی به شعبه تامین اجتماعی واحد بازرسی مراجعه کرد وچنانچه کد رو دریافت کنید بازرس به محل شرکت شما یا مغازه شما میاید