در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,410 امتیاز)
سلام

کارگری دارای چند فقره قرارداد کار مدت موقت با کارفرما می باشد در آخرین قرارداد و در هنگام قطع رابط سوابق کارکرد وی به چه نحوی محاسبه می شود؟اگر مجموع چندفقره قرارداد به یک سال نرسد آیا مشمول اخذسنوات خدمت می شود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

در قراردادهای مدت موقت اعم از قراردادهای زیریکسال و یک سال یابیشتر چنانچه بعد از خاتمه هر قرارداد تسویه حساب قطعی همراه با پرداخت سنوات خدمت انجام شده باشد به هنگام ختم همکاری ادعای سوابقی که بابت آن تسویه حساب صورت گرفته مورد پیدانمی کندبدیهی است در صورت عدم پرداخت سنوات خدمت در پایان هر قرارداد حتی در مورد قراردادهای زیریکسال ،در مورد قطع همکاری به استنادتوالی وتناوب موضوع ماده24قانون کار مشروط بر آنکه سوابق به یک سال یابیشتربرسد کلیه سوابق مشمول اخذ سنوات قرار می گیرد و تسویه حساب برای قراردادهای زیریکسال وقتی سنوات خدمت پرداخت نشده باشد حق افراد ذینفع برای برخورداری از سنوات خدمت را از بین نمی برد.