دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
ایا کارفرما موظف است پس از اعلام مشاغل سخت توسط کمیته ساعت کار کارگاه را به36ساعت در هفته و مرخصی را به 5هفته در سال تغییر داده و و برای سنوات گذشته را نیز محاسبه و پرداخت نماید؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

تائیدمشاغل سخت وزیان آورواستفاده ازسنوات ارفاقی موضوع ماده76قانون تامین اجتماعی ارتباطی بامقررات ،ومزایای مندرج درقانونکارازجمله ماده 52 قانونکارنداشته واین موضوع درماده  20آئین نامه ماده 52 قانونکارمصوب به صراحت ذکرگردیده است .