دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (170 امتیاز)
با سلام و احترام
یکی از کارکنان شرکت به دلیل درس خواندن در مقطع دکترا و اینکه دیگر به صورت تمام وقت (مرخصی دو روز در هفته)  در شرکت کار نمیکنند به درخواست خودشان بیمه کامل برای ایشان پرداخت میشود اما حقوقشان به صورت ساعت کارکرد در ماه است. ایا سنوات و عیدی کامل به ایشان تعلق میگیرد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
حقوق و مزایای کارگر باید بر اساس کارکرد ماهانه پرداخت شود وحق بیمه هم بر مبنای آن ارسال گردد. در صورت مغایرت حق بیمه با حقوق پرداختی کارگر می تواند بابت مابه التفاوت پرداختی شکایت کند. چون لیست بیمه بر اساس کارکرد کامل ارسال شده.