دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
با سلام

آیا قانونی در مورد بیمه تامین اجتماعی خویش فرما برای اایرانیان مقیم خارج وجود دارد واگر هست به چه صورت می باشد؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
کلیه اتباع ایرانی اعم از شاغل در فعالیت های مختلف و یا غیر شاغل خارج از کشور که فاقد نظام بیمه ای نزد سایر صندوقها و سازمان تأمین اجتماعی می باشند می‏ توانند تحت پوشش این نوع بیمه قرار گیرند

شرح و توضیحات کامل در لینک مشخص شده

http://www.tamin.ir/News/Item/8380/2/8380.html