دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام وخسته نباشید خدمت شما کارشناس محترم

اینجانب پیمانکار پالت وجوشکار می باشم وحدود چندین سال است که برای برخی شرکت ها کار می کنم به صورت پیمانکاری بعد از انجام هر پروژه 0/25 از مبالغ دریافتی اینجانب بابت مفاصا حساب با بیمه تامین اجتماعی کسر می گرددواز طریق شرکت مربوطه پرداخت می گردد ومفاصا حساب پروژه ها نیز به اسم خودم می باشد وبیمه تامین اجتماعی در حال حاضر نیستم سوال بنده این است که اگر اقدام به بیمه خویش فرما کنم یا این مبالغ پرداختی تاثیری در سابق بیمه بنده دارد یا نه

متشکرم
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

با مراجعه به نزدیک ترین شعبه و همچنین اسنادی که از هر پروژه دارید را با خود همراه داشته باشید، بسته به تعداد روز کاری که ان شرکت برای شما رد کرده باشد بیمه برای شما مدت سابقه را محاسبه می کند، همچنین سوابق بیمه خویش فرما خود را می توانید به آن اضافه کنید و اگر در این بین معوقاتی داشته اید و چند سال بیمه نبودید با پرداخت آن می توانید سابقه را خربداری کیند.

برای مراجعه مدارک شناسایی و تمامی اسناد بابت بیمه را با خود داشته باشید.