در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
وقت بخیر .من دفتر پیشخوان   دولت دارم قبلا دفاتر ict بودیم  زیر نظر مخابرات بود دوسال بیمه امون رد شد ومن میخوام دوباره بیمه کنم خودمو.اما نمیدونم چه بیمه ای.نمیدنم بیمه مشاغل ازاد کنم یا بیمه اختیاری و اصلا فرقشو نمیدونم.
ممنون میشم اگه جواب بدین
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام.اختلاف زیادی ندارند.ولی باتوجه پروانه اشتغال بکار شما،بهتر است کد کارگاه گرفته شود وحق بیمه خود را از طریق همان کد واریز نمایید.