دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من دختری 25 ساله ام که به صورت ساعتی کار می کنم و بیمه هم نیستم اگر بخواهم برای اولین بار بیمه خویش فرما بشوم باید به کجا مراجعه و چه کار کنم؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام کارفرمای شما با توجه به ساعت کارکرد شما باید برای شما بیمه اجباری رد کند

الباقی تا پر کردن یک ماه کامل را می توانید از طریق بیمه اختیاری تکمیلی نمایید

برای اطلاع از شرایط بیمه اختیاری می توانید به لینک های زیر مراجعه نمایید

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

مبلغ پرداخت بیمه اختیاری در سال 95 چقدر می باشد

مدارک لازم برای بیمه خویش فرمای تامین اجتماعی