در دیه و بیمه خودرو توسط
بعداز دو سال و نیم پرونده از تجدیدنظربه دادگاه بدوی ارسال شده. و دادگاه هم  دوهفته پیش پرونده را به شعبه اول اجرای احکام فرستاده است.روند رسیدگی در اجرای احکام چند روز طول میکشه. آیا برای اجرای حکم و پرداخت دیه از سوی بیمه ابلاغیه میاد یا ما خودمون باید به شرکت بیمه برای دریافت دیه برویم؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

شما باید تا 5 روز پس از حادثه به شرکت بیمه اعلام خسارت میکردید

لذا هرچه سریعتر به شعبه پرداخت خسارت بیمه مربوطه مراجعه فرمایید تا شما را راهنمایی کنند