در دیه و بیمه خودرو توسط
با عرض سلام

٣ ماه پرونده بنده تو بيمه افتاده پرونده كامله كامله واسه دادن ديه هي امروز و فردا و بهونه هاي الكي ميارن

چاره چيه؟؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام می تونید از طریق شعبه مرکزی در استان شرکت بیمه اطلاع از مراحل کار اطلاع پیدا کنید

در صورتی که نتیجه ای حاصل نشد برای شکایت از شرکت بیمه می تونید به سامانه یکپارچه رسیدگی به شکایت بیمه گذاران در سایت بیمه مرکزی مراجعه کنید. بر روی لینک زیر کلیک کنید

سامانه یکپارچه رسیدگی به شکایت بیمه گذاران در سایت بیمه مرکزی