در دیه و بیمه خودرو توسط (300 امتیاز)
باسلام
اگرراننده ای گواهی نامه نداشته باشه وماشین بیمه باشه وتصادف کنه و باعث
اولا آسیب دیدگی خودش بشه یا فوت کنه
دوما باعث آسیب دیگی و فوت اشخاص ثالث بشه
آیا شرکت بیمه بدون در نظر گرفتن داشتن گواهینامه دیه یا خسارت دیدگی رو به خود طرف  و اشخاص ثالث واریز میکنه
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

غرامت یا دیه رو به خود راننده مقصر پرداخت نمیکن چنانچه گواهی نامه نداشته باشد ولی به زیان دیده ها پرداخت میکن ولی بعدا از راننده مقصر تمام یا قسمتیشو ریکاوری میکن