در دیه و بیمه خودرو توسط

وقت بخیر بنده د  سال 93 تصادف کردم حکم دادگاه درسال 95  صادر شده مبلغ دیه 60درصده میباشد باتوجه به قر ارداد بیمه در  سال 93که دیه دویست میلون بوده ولی  در ماه حرام اکنون که سال 95 است دیه غیر حرام 190 میلیون شده  ایا بیمه شصت درصد  دیه زیاندیه  راپر داخت میکند با توجه به اینکه دیه ماه عادی سال 93 یکصدو پنجاه میلیون بوده ولی قراردار بیمه دوست قید شده تشکر

1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

میزان درج شده روی کوپن هر بیمه سقف تعهداتی است که روی آن درج شده است و تا آن سقف قابل جبران می باشد با این حساب که در ماه حرام امسال باشد 60% آن می شود 152 میلیون تومان می شود که از سقف بیمه نامه شما تجاوز نمی نماید.