دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام من یک راننده تاکسی باده سال کارهستم الان که رفتم خودم خانواده بیمه کنم میگویند سایت بسته است
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام در بیمه مشاغل آزاد مثل تاکسیرانی ، قالی بافی ، هنرمندان ، کارگران ساختمانی و ...  بخشی از حق بیمه توسط دولت تامین می شود و در صورتی که مبلغ پرداختی دولت به سازمان تامین اجتماعی کمتر از تقاضا باشد تامین اجتماعی ثبت نام این اقشار را متوقف می کند تا دوباره دولت حق بیمه سهم خود را واریز نمایید به همین دلیل تا وقتی دولت بودجه لازم را در اختیار تامین اجتماعی قرار ندهد تامین اجتماعی نیز ثبت نام جدیدی  نمی کند و سایت ثبت نام بیمه را باز نمی شود