دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
چگونه از غرامت دستمزد پس از عمل جراحی دیسک کمر رانندگان تاکسی استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در صورتی که بیمه شما خویش فرما محسوب شود (یعنی شما کارفرما نداشته باشید) براساس قانون نمی توانید از غرامت دستمزد استفاده نمایید ولی اگر در قرارداد بیمه تامین اجتماعی پوشش ازکارافتادگی را انتخاب کرده باشید می توانید از ازکارافتادگی جزیی استفاده نمایید و مستمری ازکارافتادگی به صورت مدت دار استفاده نمایید

ولی اگر شما کارفرما و از طریق لیست بیمه حق بیمه پرداخت می شود می توانید از استراحت پزشکی استفاده نمایید

  • غرامت دستمزد ایام بیماری بیمه شده متاهل و یا بیمه شده ای که پدر و مادرش تحت تکفل او هستند، بر مبنای ۳/۴ (سه چهارمآخرین مزد یا حقوق روزانه وی محاسبه می شود.

اطلاعات بیشتر در :

شرایط استفاده از استراحت پزشکی در بیمه تامین اجتماعی

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟