در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اینجانب برای بیمه ی تامین اجتماعی از طریق وانت باربری از سال 1391اقدام کرده ام اسمم در سایت بیمه آمده اما هنوز هیچ نتیجه ای نگرفته ام از سال 93 هم میگن که سایت بیمه بسته شده.من باید چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

درخصوص رانندگان درون شهری از جمله آژانس ، تاکسیرانی و وانت ، قرار بود دولت 50% مبلغ حق بیمه رانندگان را از محل هدفمندی یارانه ها پرداخت کند و نیز 50% دیگر را خود راننده پرداخت کند که ظاهرا" پرداخت سهم دولت به سازمان تامین اجتماعی در این خصوص محقق نگردیده است .

درصورت تخصیص اعتبار و تصویب مجدد ، مراتب اعلام عمومی خواهد شد.