در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما
میخواستم بدونم آیا امکان دارد شغل رانندگی تاکسی برون شهری در سالهای بعد از سوی سازمان تامین اجتماعی جزء مشاغل سخت شناخته شود?
با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,140 امتیاز)

با سلام

بررسی مشاغل سخت و زیان آور رانندگان پس از بررسی کلیات در مجلس، از دور خارج شده، فعلاً! و بر اساس تبصره ماده 82 برنامه ششم توسعه، صرفاً رانندگان وسائط نقلیه سنگین بین شهری، راهداری و راهسازی که حداقل بیست و پنج سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند می‌توانند متناسب با دریافت حقوق و متناسب با روزهای پرداخت حق بیمه و پنجاه و پنج سال سن، بازنشسته شوند.