در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام،پدر من حدود چهار سال است که راننده ی آژانس هستند.56 سال هم سن دارند.ولی دو سه سال سابقه یک بیمه کم دارم.بسیار هم دچار فرسایش جسمی شدن.حالا میتونن که درخواست بازنشستگی کنن؟ ما امیدمان به این بود که یکسال سابقه، یک سال و نیم حساب میشه، ولی مثل اینکه قانون سختی کار منحل شده.باید چکار کنیم. ممنون از راهنمایی شما.
3 پاسخ
توسط (4,060 امتیاز)
با سلام
اگر پدر شما چند سال کم دارند برای باز نشستگی میتواند این چند سال در خواست بخرند.