در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
2 پاسخ
توسط
در بيمه هاي عمر و سرمايه گذاري بخشي از حق بيمه شما سرمايه گذاري ميشه و فقط سود آن به شما تعلق ميگيره ، حال وام معادل 90% سود تعلق يافته به شماست ، يعني شما براي بهم نخوردن روند سرمايه گذاري بيمه نامه خود مبلغ برداشته شده بعنوان وام را به شركت بيمه پس مي دهيد كه اين بهره معادل جبران كاهش ارزش و كارمزد عمليات بانكي مي باشد.  مثلا در بيمه كارآفرين به اندوخته شما 21% سود تعلق مگيرد و از طرفي به وام شما حدود24% بهره تعلق خواهد گرفت كه مابعدالتفاوت اين دو مبلغ حدود 3% ميشود كه كمتر از 5% مذكور خواهد بود
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که در هر شرایطی سود وام بیمه های عمر بیشتر از ۴٪ نمیباشد.

برای محاسبه نرخ این سود کافی است تا نرخ سود تضمینی در هر سال بیمه ای را بعلاوه ۴٪ نمایید تا نرخ سود وام تان بدست آید.

بطور مثال در بیمه نامه های سالهای ۸۵ تا ۹۰ نرخ سود تضمینی بیمه نامه در ۵ سال اول ۱۵٪ بوده که نرخ سود وام این بیمه نامه ها ۱۹٪ خواهد بود.

از سال ۹۱ الی ۹۵ نرخ سود تضمینی بیمه های عمر ۱۸٪ و نرخ سود وام آن بیمه نامه ها ۲۲٪ می باشد.

و اما بیمه نامه های بعد از اول شهریور ماه سال ۹۵ به بعد نرخ سودهای وام بشرح ذیل است:

سود تضمینی ۲سال اول بیمه نامه معادل با ۱۶٪ و سود وام= ۲۰٪

سود تضمینی ۲سال دوم بیمه نامه معادل با ۱۳٪ و سود وام = ۱۷٪

سود تضمینی از سال پنجم به بعد معادل با ۱۰٪ و سود وام = ۱۴٪

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام