در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
2 پاسخ
توسط
در مدت 20 سال حقوق دريافتي بيش از حقوق دريافتي با سابقه 30 ساله تامين اجتماعي است.

- جمع حق بيمه پرداختي 20 ساله بسيار کمتر از 30 سال تامين اجتماعي است.

- نياز به اشتغال در محل يا تاييد بازرس تامين اجتماعي نميباشد و مناسب براي خانمهاي خانه دار يا کودکان و نوزادان.

- حقوق تامين اجتماعي فقط براي شخص بازنشسته ، يا همسر و فرزندان مجرد متوفي شامل ميگردد ولي اين حقوق مادام العمر و به استفاده کننده مشخص شده در بيمه نامه تعلق گرفته و قابل انتقال به وراث است.
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،تامین اجتماعی با بیمه عمر مکمل هستند.تامین اجتماعی دفترچه درمانی دارد و بعداز 30 سال با سن 55 خانمها و 60 سال آقایان بازنشستگی پرداخت میکند.در بیمه عمر بیماریهای خاص تحت پوشش هستند و ازکارافتادگی کاملی دارد.بازنشستگی بعد از 10 سال با هرسن و هر شرایط مالی کاملا انعطاف پذیر وجود دارد. برای دفترچه درمانی  میتوان از بیمه سلامت که رایگان میباشد استفاده کرد.