در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

مقصود از غذای ارزان قیمت در ماده 151 قانون به چه معنی می باشد آیا می‌توان از آن غذای مجانی نیز استنباط نمود ؟
1 پاسخ
توسط (25,500 امتیاز)
با سلام

مستنبط از عبارت "ارزان قیمت" در ماده 151 قانون کار غذای فراهم شده توسط کارفرما "مجانی" نبوده و در مقابل دریافت وجه از کارگران به آنان داده می شود. طبیعی است با التفات به روح قانون کارفرما می باید غذا را به نحوی تهیه نماید که عرفاً ارزان قیمت باشد. بدیهی است چنانچه در کارگاهی تاکنون بر خلاف ترتیب فوق، تادیه غذا "مجانی" صورت می گرفته است عرف و روال کارگاه لازم الرعایه بوده و باید همچنان ادامه یابد.