در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام
رای قطعی شده و پرونده پس از ثبت در سیستم مرکزی تهران برگشته و هم مراحل تکمیلی را طی کرده و طبق ماده 32 باید ظرف مدت دو هفته پرداخت کند اما میگن بودجه نداریم و میتوانیم تا دو سال پرداخت نکنیم آیا چنین حقی را دارند ؟
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

تخلف است ولیکن متاسفانه بدلیل ضعف نظارت بیمه مرکزی ایران شرکتهای بیمه تقریبا تماما این تخلف را انجام میدهند .

البته جای امیدواری هست چرا که در قانون جدید برای این تاخیر جرایم خاصی درنظر گرفته شده است

محمد امانی کارشناس رسمی بیمه